Annonce:

Ken Block sender sidste hilsen til fans

For snart et år siden mistede bilmiljøet et stort ikon, da rallykøreren Ken Block omkom i en snescooter-ulykke. Nu lader han høre fra sig en sidste gang.

Det er 11 måneder siden, rallykøreren Ken Block gik bort. Nu sender han i form af den sidste Gymkhana-video nogensinde også en sidste hilsen til sine mange fans.

Electrikhana Two: The Mexico City Sessions blev til i november sidste år. Altså ganske kort før Ken Block omkom i staten Utah, hvor han selv boede i byen Park City.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den første del af filmen fik premiere bare en måned før, Ken Block tog hul på det, der skulle blive hans sidste optræden.

Audien, som Block straffer godt og grundigt i begge film, gennemgik dog flere væsentlige ændringer, inden optagelserne til anden del af Electrikhana gik i gang.

LÆS OGSÅ: Nyt bilmærke bekræfter: “Vi kører Formel 1 fra 2028”

Tilbage i august kom det frem, at Blocks landsmand Travis Pastrana, der også er kendt fra rallyscenen, havde vilde planer i forbindelse med en ny udgave af Gymkhana. De planer nåede aldrig at blive til noget.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ken Block er dog hverken gemt eller glemt. Det er hans bare 17-årige datter Lia Block et levende bevis på. Samme år, som hun mistede sin far, kørte hun sig til et amerikansk rallymesterskab.

Den unge kvinde er desuden så stor et talent bag rattet, at et Formel 1-hold ikke bare har henvendt sig men direkte skrevet en kontrakt med hende. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler