Annonce:

Jeremy Clarkson afviser: Skal aldrig lave et bilprogram igen

Jeremy Clarkson er ikke bare færdig med “The Grand Tour”. Den 63-årig TV-brite skal aldrig lave et bilprogram igen, siger han nu.

Først meddelte BBC, at man lægger Top Gear på is. Ugen efter sagde Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, at trioen har optaget deres sidste Grand Tour-program.

De har ganske enkelt forladt programmet. Og nu sætter Jeremy Clarkson lidt efter ord på hvorfor i et interview med The Times.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Vi er færdige. Jeg har talt om biler på TV siden 1989. Det er 34 år. Og efter næste år vil jeg ikke skulle lave mere af den slags.

Det betyder dog ikke, at hverken Jeremy Clarkson, Richard Hammond eller James May forsvinder helt fra skærmen.

LÆS OGSÅ: Racerkører indrømmer at have snydt Formel 1-hold

Clarkson har lige fornyet sin kontrakt med Amazon Prime, så der laves en sæson mere om hans liv som landmand i “Clarkson’s Farm”. May rejser rundt i verden med et TV-hold i hælene og Hammond dyrker stadig Drivetribe, der er rykket over på Youtube.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Nyheden om trioens farvel til The Grand Tour kommer bare nogle uger efter, at det kom frem, at BBC har indgået et forlig med TV-værten Freddie Flintoff.

Flintoff kom til skade under optagelserne til en ny Top Gear-sæson i december 2022. En sæson, der nu aldrig bliver til noget. Forliget har angiveligt kostet BBC op mod 70 millioner danske kroner.

Dermed er to af verdens helt store bilprogrammer foreløbig fortid. Amazon har afvist at kommentere direkte på værternes farvel til “The Grand Tour”. Tidligere i denne uge fortalte en talsmand for streamingtjenesten dog, at “programmets fremtid overvejes”.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Top Gear nåede med mellemrum at blive vist på diverse BBC-kanaler i hele 45 år. I november sidste år døde en af programmets første værter i sit hjem. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler