Annonce:

Racerkører indrømmer at have snydt Formel 1-hold

Der er ikke så meget at rafle om. Heller ikke i retten hvor den 26-årige racerkører nu indrømmer at have snydt McLaren for sin arbejdskraft.

Det var i absolut sidste øjeblik, at den i dag 26-årige racerkører Alex Palou besluttede sig for at springe fra en kontrakt med McLaren Racing, der foruden Formel 1 også driver et hold i den amerikanske IndyCar-serie.

Og det indrømmer racerkøreren nu også i retten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Faktisk var det så meget i sidste øjeblik, at Alex Palou besluttede sig for at blive hos Chip Ganassi Racing, at McLaren valgte at trække den unge spanier i retten.

McLaren sagsøgte IndyCar-vinderen, fordi man mente at have hele 23 millioner dollar svarende til 157 millioner kroner til gode.

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

Det skriver amerikanske NBC Sports.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Pengene, siger McLaren, var både gået til Palous løn, træningsaktiviteter og Formel 1-test. Alene rollen som reservekører for Formel 1-holdet hævder McLaren at have betalt Palou omkring 400.000 dollar, godt 2,8 millioner kroner, for.

Nu har Palou i en skriftlig erklæring til domstolene i England detaljeret redegjort for, at han rent faktisk brød sin kontrakt med McLaren. Præcis som Formel 1-holdet hele tiden har sagt.

Alex Palou mener dog ikke at have gjort det uden grund. Den 26-årige spanier siger, at McLaren på sin side smuttede fra et løfte om at hjælpe ham med at få et sæde i Formel 1. Og at han derfor mistede ’tilliden til McLaren’.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Fra Palou-lejren lyder det, at McLaren brød deres del af aftalen, før racerkøren selv brød sit løfte til holdet. Af samme grund anfører Palous advokater, at retssagen kun bør handle om erstatningskravets størrelse.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler