Annonce:

I 2035 er trafikken i København spild af 21 millioner timer

Man regner med, at 800.000 flere daglige bilture i hovedstadsområdet i 2035 vil betyde, at 21,1 millioner timer bliver spildt på vejene.

Selvom visse politikere med næb og klør kæmper for at gøre livet som bilist så besværligt som overhovedet muligt, er trafikken kommet for at blive.

Og nu viser en ny fremskrivning af trafikken i hovedstadsområdet, at bilisterne, folk på cykel og i tog i 2035 vil spilde 21,1 millioner timer på kø.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kø, der vil opstå som følge af øget trængsel. Det skriver Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

De 21,1 millioner timer er 1,1 million timer mere, end der i forvejen går til spilde i trafikken omkring og i hovedstaden.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

– Gør vi ikke det, sander vi totalt til i trængsel, miljø- og støjforurening og masser af spildte timer i trafikken. Det går simpelthen ikke, siger regionsrådsformand i Region Hovedstaden, Lars Gaardhøj (S).

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Omvendt peger analysen også på, at CO2-udledningen frem mod 2035 vil falde med 10 procent. Det er bare ikke rigtig noget, KKR Hovedstaden, som har bestilt analysen, er imponeret over.

– Begge dele peger på yderligere behov for omstilling af den tunge transport samt overflytning af godstransport og persontransport, siger Karsten Längerich, næstformand i KKR Hovedstaden.

Mobilitetsanalysen peger også på, at langt størstedelen af de rejser, der i 2035 altså vil skabe større trængsel på vejene i hovedstadsområdet, er ‘fritidsrejser’. Mens pendlerne kun vil stå for 26 procent af rejserne.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler