Annonce:

Honda bekræfter: Prelude får comeback i Europa

25 år efter at den sidste Prelude blev solgt fra ny i Danmark, er Honda klar til at give modellen europæisk comeback.

Besøg vores annoncør:

Om den nye Honda Prelude kommer til Danmark, er fortsat uklart. Men Honda vil i det mindste bekræfte, at modellen kommer til Europa.

Det oplyser Honda-importøren i en pressemeddelelse. Dog uden at nævne om bilen også bliver en del af det danske modelprogram.

Det sker 25 år efter, at en Honda-forhandler sidst solgte en fabriksny Prelude til en dansker. Noget andet, vi mangler svar på, er motorprogrammet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men i Japan skriver medier allerede, at Honda vil udstyre den nye Prelude med en 2-liters hybridmotor, som allerede findes i Civic og Accord.

LÆS OGSÅ: Kendis har solgt sin muskelbil – endte i budkrig

Omverdenen bliver formentlig meget klogere, når Honda præsenterer bilen på Goodwood Festival of Speed senere denne måned.

Det japanske bilmærke har netop frigivet nye billeder af det, der formentlig er produktionsmodellen. Og sammenlignet med den første Prelude fra 1979 er den nye bil enorm.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Motorvalget er næppe nogen våd drøm for Honda-folk og fans. Den 2-liters benzinhybrid nøjes i både Civic og Accord med 200 hestekræfter, når de kommer på markedet i 2025.

Til gengæld lover Honda – i hvert fald i USA – en brændstoføkonomi på 21,3 kilometer per liter. Langt mere interessant er det, hvis der er plads til motoren fra Civic Type R og seks manuelle gear. Det betyder nemlig hele 320 hestekræfter.

Prelude forsvinder dog næsten lige så hurtigt, som den er genopstået. Honda har nemlig en plan om at sælge intet andet end elbiler i 2040.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Honda bekræfter: Prelude får comeback i Europa
Credit: Honda

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler