Reklame:

High On Cars om politiindsats ved DHB: “Helt uacceptabelt at politiet behandler bilister som kriminelle”

Folkene bag Youtube-kanalen hævder at have kilder i politiet, der kun siger én ting om kontrol-indsatsen ved DHB i år. “Den er lige så voldsom”.

Fredag kl.12 åbner bil-festivalen Danmark Hurtigste Bil, DHB, officelt portene til Padborg Park. Allerede tirsdag indløb de første meldinger dog, om at Syd- og Sønderjyllands Politi også er opmærksom på festivalen.

Faktisk var det politikredsen selv der skrev en pressemeddelelse om det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Vi gennemfører kontroller for at sikre, at der ikke er køretøjer i området, der kan være til fare i trafikken, ligesom vi også vil  gennemføre hastighedskontroller, lød det tirsdag fra politiinspektør Tage Jehn.

Men ifølge High On Cars, og at dømme ud fra billeder af politiets opstilling uden for Padborg Park, som presse-fotos.dk offentliggjorde onsdag eftermiddag, er der tale om ‘lidt mere’ end bare kontroller.

LÆS OGSÅ: Lasses nummerplade gav politiet problemer – nu er den ulovlig at bruge

– Vi har desværre fået information fra pålidelige kilder inde fra politiet, der oplyser om en mindst lige så voldsom aktion (omkring DHB, red.) som forrige år.

Reklameblok:
– Hvis politiet fortsætter den samme ageren og håndtering af bilister som sidste år, vil det resultere i en stor gruppe entusiaster, der langsomt skræmmes væk fra lovlige arrangementer som disse.

– I stedet opsøges ulovlige tiltag. Vi har meget svært ved at se politiets logik i dette, skriver High on Cars i et opslag på Facebook.

Fra DHB-arrangør Tom Pedersen kom der i går en klar opfordring til festivalens gæster. Læs mere om den her.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?