Annonce:

DHB-chef i bøn til bilister “Ta’ den sjove bil med på en trailer”

Hjælp os til at få en god og sjov bilfest, siger indehaver af Padborg Park Tom Pedersen får ud for 2023-udgaven af Danmarks Hurtigste Bil. Arrangøren har en klar opfordring til gæsterne. 

– Har du en sjov bil, og er du bare det mindste i tvivl om, at den kan klare at møde synsmanden i den lokale synshal, så lad enten bilen blive hjemme, eller læs den på en trailer og transportér den til DHB.

Sådan lyder det fra indehaver af Padborg Park og DHB-arrangør Tom Pedersen i en pressemeddelelse.. Det er nemlig ikke gået bil-festivalens næse forbi, at Syd- og Sønderjyllands Politi også i år vil være massivt til stede i området omkring Padborg Park.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Allerede onsdag kunne presse-fotos.dk dokumentere, hvordan politiet er godt i gang med at opstille, hvad der ligner mobile synshaller uden for DHB’s område.

LÆS OGSÅ: Honda hopper fra Red Bull til Aston Martins Formel 1-hold i 2026

Men inde på selve Padborg Park er det straks en anden sag, påpeger Tom Pedersen.

– Selve DHB foregår jo på et lukket, afspærret areal, hvor arrangementets regler gælder. Men på tilkørselsvejene til Padborg Park gælder færdselsloven. Og det er den, politiet håndhæver.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det er ikke sjovt for nogen, hvis bilfestivalen starter med en bøde, en synsindkaldelse eller et par klippede nummerplader, lyder det fra arrangøren, der samtidig understreger, at der er gratis trailer-parkering hele weekenden.

DHB slår porten til Padborg Park for for festivalens gæster kl. 12 fredag 26. maj. Fra lørdag er der gang i både drift og 201 meter-ræset.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler