Reklame:

Helt nyt bilspil bliver ikke til noget alligevel – alle ansatte er fyret

E-sport er større, end man lige regner med. Men et spil om IndyCar er der alligevel ikke plads til. Og nu er alle ansatte på projektet fyret, skriver journalist.

Motorsport Games har egentlig den officelle licens til at udvikle et spil om IndyCar. Men nu tyder meget på, at spillet om den amerikanske single-seater-klasse ikke bliver til noget alligevel.

I hvert fald skriver journalisten Mike Straw på sin “X”-profil, at samtlige af de ansatte på projektet har fået stukket en fyreseddel i hånden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det eneste, der har været fremme om et officelt IndyCar-spil, er da heller ikke mere end et par screenshot og en enkelt trailer.

Det selvom projektet har været i gang siden 2021. Men nu er det hele altså lukket og slukket, og det faktisk inden det rigtig kom i gang.

LÆS OGSÅ: Nyt forsøg på vejene – det skal koste 158 kr. i afgift at køre fra Aarhus til Herning

Noget der til gengæld ikke er dødt, er udviklingen af det kommende Grand Theft Auto 6. Faktisk er spillet, som mange har ventet på i snart et årti, nu tættere på end nogensinde før.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I denne uge skrev udvikleren Rockstar Games, at firmaet i forbindelse med sit 25-års jubilæum vil frigive den første trailer til spillet. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?