Reklame:

Rockstar bekræfter: “Første Grand Theft Auto 6-trailer er klar”

Det er ikke hver dag, man fylder 25 år. Heller ikke som spilfirma. Rockstar benytter lejligheden til at vise de første officelle glimt af Grand Theft Auto 6.

Den er god nok. Grand Theft Auto 6 er på vej. Udvikleren Rockstar er endda klar til at bevise det med spillets første, officelle trailer.

Det oplyser spilfirmaet via sin officelle konto på det sociale medie “X”.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Næste måned markerer 25-års jubilæet for Rockstar Games. Takket være den utrolige støtte fra vores spillere verden over har vi haft mulighed for at skabe spil, som vi virkelig brænder for.

– Uden jer ville intet af dette være muligt, og vi er så taknemmelige for, at I har delt denne rejse med os.

LÆS OGSÅ: Nyt forsøg på vejene – det skal koste 158 kr. i afgift at køre fra Aarhus til Herning

– I 1998 blev Rockstar Games grundlagt med den idé, at videospil kunne blive lige så vigtige for kulturen som enhver anden form for underholdning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi håber, at vi har skabt spil, som I elsker, som en del af den udvikling, skriver Rockstar-grundlægger Sam Houser i en pressemeddelse.

Tidligere i dag skrev finansmediet Bloomberg, at Rockstar ville gøre præcis det, firmaet nu har bekræftet. Mediet skrev, at man havde oplysningen fra ‘kilder tæt på Rockstar”.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?