Annonce:

Regering havnet i shitstrom – vil give gratis offentlig transport til folk med bestemt tatovering

Det har i den grad fået vrede folk til tasterne, at Østrigs regering forsøger at lokke med gratis offentlig transport til folk med helt bestemt tatavoering.

Få dig en permanent tatovering, så giver vi busbilletten i et år.

Sådan forsøger den østrigske regering nu at lokke landets befolkning over i offentlig transport. Men den statsstøttede propaganda har allerede mødt massiv modstand.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I et forsøg på at få 16 procent af befolkningen til at droppe deres biler inden 2024 har østrigs regering i samarbejde med flere festivaler i landet ellers gjort det muligt for folk at få en tatovering.

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

Men ikke hvilken som helst tatovering. På tatoveringen skal der stå ‘KlimaTicket’. Personer, som får tatoveringen, får til gengæld ret til gratis offentlig transport. Men kun i et år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og det har fået vrede østrigere til tasterne. Bl.a. et medlem af det landets parlament. Henrike Brandstötter, der repræsenterer det liberale parti Neos, kalder direkte regeringens beslutning for ‘et uacceptabelt syn på menneskeheden’.

Der er da heller ikke mange, der har lagt hud til tiltaget. Ifølge østrigs regeringen har ‘omkring 10 personer pr. festival, hvor det har været muligt at få tatoveringen, sagt ja tak.

Og selvom regeringen kalder modtagelsen af tiltaget for ‘ekstrem positiv’, er folkene bag ‘KlimaTicket’ ikke sikre på, at muligheden vender tilbage næste år.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler