Annonce:

Har hun lige afsløret Fernando Alonsos farvel til Formel 1?

Spanieren, der er den absolut ældste i Formel 1-feltet, bliver ikke ved. I hvert fald ikke meget længere siger kæresten.

Med sine 41 år og 2 verdensmesterskaber er Fernando Alonso ikke den mest vindende Formel 1-kører på gridden i 2023. Men han er den ældste. Og selvom Aston Martin-køreren ud af til ikke taler om en udløbsdato, mener hans kæreste alligevel, at pensionsalderen nærmer sig.

LÆS OGSÅ: På mandag er det slut: benzin- og dieselbiler forbydes på denne vej

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Lige nu har han en to-årig kontrakt. Og det bliver højst sandsynlig den sidste, siger kæresten og TV-værten Andrea Schlager til ServusTV.

Det skriver GPFans.

Det er dog ikke, fordi kæresten synes, Alonso er blevet gammel. Tværtimod hævder hun at være meget imponeret over den indsats, som Alonso lagde i sin træning op til sæsonens første grand prix i Bahrain. I øvrigt også spanierens første løb for Aston Martin.

Trods et sammenstød med holdkammeraten Lance Stroll i løbet, som sidstnævnte var skyld i, fik Alonso da også en flyvende start på sæsonen. Spanieren kørte sin racer til en 3. plads. Mens Stroll, der kort forinden havde brækket hånden i et cykelstyrt, måske endnu mere spektakulært sikrede sig en 6. plads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler