Har hun lige afsløret Fernando Alonsos farvel til Formel 1?

Foto: Aston Martin F1

Spanieren, der er den absolut ældste i Formel 1-feltet, bliver ikke ved. I hvert fald ikke meget længere siger kæresten.

Med sine 41 år og 2 verdensmesterskaber er Fernando Alonso ikke den mest vindende Formel 1-kører på gridden i 2023. Men han er den ældste. Og selvom Aston Martin-køreren ud af til ikke taler om en udløbsdato, mener hans kæreste alligevel, at pensionsalderen nærmer sig.

LÆS OGSÅ: På mandag er det slut: benzin- og dieselbiler forbydes på denne vej

Reklameblok:– Lige nu har han en to-årig kontrakt. Og det bliver højst sandsynlig den sidste, siger kæresten og TV-værten Andrea Schlager til ServusTV.

Det skriver GPFans.

Det er dog ikke, fordi kæresten synes, Alonso er blevet gammel. Tværtimod hævder hun at være meget imponeret over den indsats, som Alonso lagde i sin træning op til sæsonens første grand prix i Bahrain. I øvrigt også spanierens første løb for Aston Martin.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Trods et sammenstød med holdkammeraten Lance Stroll i løbet, som sidstnævnte var skyld i, fik Alonso da også en flyvende start på sæsonen. Spanieren kørte sin racer til en 3. plads. Mens Stroll, der kort forinden havde brækket hånden i et cykelstyrt, måske endnu mere spektakulært sikrede sig en 6. plads.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk