Annonce:

Haas-kører indrømmer: “Jeg har flere muligheder”

Officielt er begge Haas-kørere arbejdsløse efter det sidste løb på Formel 1-kalenderen til december. Udadtil har i hvert fald Nico Hülkenberg ikke travlt.

Normalt er det forbundet med en vis ængstelse – måske endda stress – at vide, at man lige om lidt står uden job.

Sådan er det også i motorsportens verden. Men officielt tager Nico Hülkenberg det meget køligt, at han er arbejdsløs racerkører til december. I hvert fald udadtil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hverken han eller holdkammeraten, danske Kevin Magnussen, har kontrakter, der løber længere end til sidste løb på 2024-kalenderen. Det, der køres i Abu Dhabi den 8. december.

Men det tager tyskeren – altså for sit eget vedkommende – nu meget roligt. Han indrømmer nemlig, at der er ‘flere muligheder’.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

Det skriver PlanetF1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Helt personligt har jeg ikke alt for travlt. Der er stadig mange døre at gå indad. Men nu er boldene da begyndt at rulle flere steder (hos flere Formel 1-hold, red.)

– Jeg tror, at der venter et par interessante uger forude. Men personligt har jeg ikke alt for travlt. Du ved, det er ikke noget, jeg skal have styr på i morgen, fortalte Hülkenberg den fremmødte presse, da Formel 1 var i Japan.

Noget andet er, hvordan danske Kevin Magnussen forholder sig til situationen. Modsat Hülkenberg tror flere nemlig ikke på, at danskeren er en del af Haas’ planer i 2025 og længere ud i fremtiden.

Meget kan dog forholde sig anderledes. Da Hülkenberg og Magnussen fik forlænget deres kontrakter sidst, var medierne også ved at gå i rundhyl af spekulationer.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Efter offentliggørelsen indrømmede K-Mag dog, at han havde kendt til sin situation i Formel 1 meget længe. Også længere end mange nok havde regnet med. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler