Annonce:

Gunther Steiner indrømmer han begik stor fejl hos Haas

Den tidligere teamchef hos Haas ser nu for første gang tilbage på sin tid med holdet i en klumme for Formel 1-organisationen. Og i den er han hudløst ærlig.

Der er sagt og skrevet meget om både Haas og Gunther Steiner, siden sidstnævnte umiddelbart før sæsonstart fik sparket ud af Formel 1-holdets garagen.

I en klumme for F1.com sætter Steiner nu for første gang lidt flere ord på bruddet med Haas F1. I hvert fald giver han andet og mere end ‘uenigheder’ i ledelsen skylden for, at det nu er slut.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Over vinterpausen siger Steiner, at han har reflekteret og kommet frem til, at han nok blev lidt for længe hos holdet. Han skulle have brudt med holdet, som han selv hentede danske Kevin Magnussen til flere gange, før.

– Livet har behandlet mig godt, siden jeg forlod Haas inden sæsonen.

LÆS OGSÅ: Bilmærke fyrer chef og lukker næsten ned i Danmark

– I løbet af de sidste par uger er det første gang, jeg har lukket helt ned for Formel 1 i omkring et årti. Og det har været godt for mig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jo længere tid der går, desto tydeligere kan jeg se, at jeg blev for længe hos Haas. Når du træder væk fra noget, får du en klarhed over tingene.

– Du kan se, hvad du bliver nødt til at gøre. Men når du står midt i det, kan du i fornægtelse måske tro, at du kan gøre alt. Men det kan du ikke, skriver Steiner.

Tilbage i Haas-garagen har Kevin Magnussen både høstet store roser og massiv kritik for sin kørsel under Saudi-Arabiens Grand Prix.

Haas hyldede ham for bravt at holde det øvrige felt bag sig, og dermed sikre holdkammeraten en mulighed for 10. plads. Og altså holdets første point i sæsonen.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Helt så ellevilde med danskeren er de hold, der lå bag ham, ikke. Faktisk overhovedet ikke. Williams’ Alex Albon brød sig helt åbenlyst ikke om at blive holdt tilbage.

Og et andet hold mener, at K-Mag ødelagde hele deres løb. Faktisk kaldes danskeren direkte ‘usportslig’ i sin opførsel. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler