Annonce:

Godt nyt – derfor falder benzin- og dieselpriserne nu

Det er især én forklaring på, hvorfor brændstofpriserne er raslet ned de seneste måneder. Nemlig corona.

Coronasmitte har plaget størstedelen af verdens befolkning, lige siden det slap ud fra et marked i Kina. Nu er virussen dog også med til at sætte prisen ned. I hvert fald på benzin- og diesel.

De seneste måneder har brændstofpriserne været på retur, efter de skød i vejret som følge af Rusland invasion af Ukraine. Og det skyldes især den hårde kinesiske nultolerance over for coronasmitte. Flere dele af landet er fortsat underlagt nedlukninger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kinesisk lockdown kan dog ikke gøre det alene. Den faldende pris på råolie, skal også ses som et udtryk for investorernes generelle usikkerhed, når det kommer til økonomien, mener Per Hansen, der er investeringsøkonom hos Nordnet.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at benzin og diesel er blevet 20 procent billigere at tanke, hvis vi sammenligninger med prisniveauet i juni måned. Herhjemme toppede brændstofpriserne da også i begyndelsen af juni måned, da en liter benzin kostede 19,58 kr. En liter diesel kostede 18,99 kr.

 

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler