Annonce:

Formel 1-køres mor dømt – svindlede med biler for 65 millioner kroner

I dag er han ikke meget for at tale om det. Alligevel bliver kortene lagt på bordet, da Formel 1-køreren Alex Albon for nylig medvirkede i en podcast.

Først sad han i en Toro Rosso, før han efter bare en halv sæson rykkede op i en Red Bull ved siden af Max Verstappen i 2019.

Her kunne Alex Albon dog ikke klare sig. Og samme år blev han sparket ud af Formel 1. Siden er den halv britiske, halv thailandske racerkører dog kommet tilbage til feltet i en Williams-racer, hvor han kører i cirkler om sin amerikanske teamkollega Logan Sargeant.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Rutsjeturen i motorsportens fineste klasse har dog langt fra været den eneste modgang, Alex Albon har mødt på sin vej.

For 11 år siden blev racerkørerens thailandske mor, Kankamol Albon, idømt 6 års fængsel i en sag om svindel for millioner af britiske pund.

LÆS OGSÅ: Kæmpe firma vil af med alle Teslaer

Helt konkret havde den dengang 41-årige Kankamol Albon oprettet et pyramidespil af svindelhandler med luksusbiler, hvor hun snød stribevis af bilister.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilister som betalte hende penge for at opstøve helt specifikke og ofte sjældne biler. Biler som Kankamol Albons kunder aldrig så skyggen af.

Efter sin anholdelse betalte Kankamol Albon sig ud af fængslet mod kaution og forsøgte at snyde skattevæsnet i England for 1,8 millioner pund svarende til 16 millioner kr. ved at hævde, at hun skulle have moms tilbage for eksporterede luksusbiler.

I dag siger Alex Albon, at han og moderen “siger, at hun var væk på en ferie”. Podcasten “Alex Albon Exclusive: “I’m Ready To Win Championships” kan høres her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler