Annonce:

Forlygterne på Tesla Cybertruck virker ikke i snevejr

Dårligt vejr er en udfordring for snart sagt alle biler. Tesla Cybertruck-ejere er dog ramt af et absurd problem, når sneen falder, siger de.

Der er ikke mange af dem. Ikke endnu i hvert fald.

Alligevel er Tesla Cybertruck en af de bilmodeller, der har fyldt mest i medierne de seneste mange år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Blandt andet fordi Tesla forsinkede den aparte pickup i flere år, før de første biler endelig sidste år fik andre end Teslas egne folk bag rattet.

Siden er det dog væltet ind med klager fra det indtil videre beskedne antal Cybertruck-ejere. At fabrikkens eget udstyr til bilen ikke virker og Cybertruck’en ‘ruster i regnvejr’ er bare nogle af ejernes anker.

LÆS OGSÅ: Ny regel kan gøre Tesla Cybertruck lovlig i Danmark

Og nu har det vist sig, at forlygterne giver et ubrugeligt lys i snevejr. Placeringen af dem gør ganske enkelt, at de bliver dækket til af det hvide nedfald.

Det skriver en Tesla Cybertruck-ejer på det sociale medie X, som Tesla-direktøren Elon Musk ejer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Retfærdigvis skal det siges, at Cybertruck-ejere ikke er de eneste, som efterlades sneblinde. Det samme har en række Rivian-ejere klaget over. Og det i hvert fald siden 2022.

Om Tesla har en løsning på problemet – når det kommer til Cybertruck – vides endnu ikke. Ifølge Carscoops har bilmærket ikke svaret på mediets henvendelse om sagen.

Men X-brugeren “Teslainventory” foreslår, at bilerne udstyres med en form for varmelegeme, der ville kunne smelte sneen væk.

Herhjemme kan nye regler muligvis lovliggøre Cybertrucken. Men Tesla skal slås – og slås allerede – med noget helt andet på de danske veje.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

De seneste tal viser nemlig ikke bare, at de andre bilproducenter har fået fart på, når det kommer til elbiler, Tesla taber for alvor også terræn blandt ellers ‘loyale’ kunder i Danmark. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Tesla lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler