Annonce:

Købte Ford til 518.000 kr. – så kom politiet efter den

En bil-ejer står formentlig noget skuffet tilbage, efter at politiet for nylig kom efter den nye Ford Bronco, han troede, han havde købt helt lovligt.

Hvornår er man uheldig? Det har en bilist, har den amerikanske stat Arizona et meget godt bud på. For ikke at sige fremragende skræmmende eksempel.

Han har nemlig købt en Ford Bronco, som ikke bare var udstyret med falske nummerplader fra Alaska. Bilen havde også fået ihugget et nyt, falsk stelnummer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og hvorfor så alt den ballade? Jo, bilen viste sig at være stjålet fra Fords fabrik i Michigan. Tyvene havde dog gjort meget for at skjule det.

Til mediet CBS fortæller den mega uheldige Ford-ejer, at han gjorde sit forarbejde. Han spurgte endda det lokale motorkontor, om der var noget ‘galt’ med stelnummeret. Myndighederne kunne på det tidspunkt ikke finde noget mistænkeligt i bilernes papirer.

LÆS OGSÅ: 7. juli 2024 rammer ny EU-regel alle bilister – “Går særlig hårdt ud over danskerne”

Men det kunne myndighederne – nærmere bestemt politiet – så godt alligevel. Men først efter at den uheldige bilist havde overført betalingen på 75.000 dollar svarende til 518.000 danske kroner for Forden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For senere, da bilisten ville bytte Broncoen ud med en pickup-truck, blev forhandleren, der skulle tage bilen i bytte, mistænksom.

Forhandleren opdagede nemlig det mismatch mellem stelnumrene, som motorkontoret i første omgang ikke fandt. Kort efter kom politiet efter bilen.

I sagen om tyveriet er flere personer nu anholdt. Men det er bestemt ikke første gang, at helt fabriksnye biler forsvinder. Og det endda fra fabrikkernes egne områder. Læs mere om det her.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler