Fire nye Ford Mustang er stjålet fra fabrikken


Er der noget, der ved, hvor Nicolas Cage opholder sig i øjeblikket? For fire nye Mustang’er er forsvundet fra en fabrik i Michigan. 

Vi siger ikke, at nogen har ladet sig inspirere lige lovligt meget af en bestemt film. Men når man hører om, hvad der fornyelig er hændt på en Ford-fabrik i Michigan, kan man ikke andet end at tænke ‘Gone in 60 Seconds’.

Ja, altså både originalen og genindspilingen fra 2000 med Nicolas Cage i hovedrollen. For fra Flat Rock-fabrikken blev der søndag i sidste uge stjålet intet mindre fire spritnye Ford Mustang GT500.

To af bilerne blev fundet efterladt med frontskader 3,8 kilometer fra fabrikken. Men de to tilbageværende biler er der fortsat ingen spor af. Det eneste, vi har kunnet grave frem om dem, er, at begge biler er lakeret i farven Belladonna black.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det er sket før
Men det er faktisk ikke første gang, at nogle med lidt for lange fingre negler en Mustang eller to fra fabrikken i Michigan. Jalopnik skriver, at præcis det samme skete i 2017. Her lykkedes det tyvene at slippe af sted med den éne af de to biler, man havde fået fat i.

Dengang sagde det lokale politi, at biltyveriet blot var det seneste af en række indbrud på fabrikken.

Bliver de to Belladonna-sorte biler ikke fundet, kører der nu nogle tyveknægte eller hælere rundt i spritnye GT500-biler. Hver især er de udstyret med 5,2-liters V8-motor med kompressor og 770 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Hvilket gør dem i stand til sprinte fra 0 til 100 km/t på bare 3,5 sekunder.

Arkivfoto: Her ruller en Ford GT500 af samlebåndet på netop Flat Rock-fabrikken. Det er ikke en af bilerne, som er stjålet
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk