Annonce:

Ford Fiesta-ejer kører 321.000 kilometer om året

Ford Fiesta-ejeren Mike kører langt. Og det hvert år. Jobbet som medicin-kurer betyder 16 timer på vejene – og det 5 dage om ugen.

I snit kører en dansk familie godt 17.000 kilometer om året. Det viser en opgørelse fra det danske forsikringselskab Alka.

Ford Fiesta-ejeren Mike er ikke dansker men amerikaner, og så arbejder han som medicinkurer. Jobbet indbærer sindssygt mange kilometer hver dag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fem dage om ugen sidder Mike bag rattet i sin Ford Fiesta for at køre ud med medicin. Det skriver Car and Driver.

Det længst, Mike har kørt på et år, er lige under 200.000 miles svarende til 321.000 kilometer. Helt konkret blev det til 198.000 miles i mellem juni 2012 og juni 2013, fordi han på det tidspunkt arbejdede/kørte rundt med medicin 6 dage om ugen.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

I september sidste år rundede triptælleren i den lille Ford 740.000 miles svarende til lige knap 1,2 millioner kilometer. Car and Driver har kunnet verificere tallet, skriver mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mike fortæller desuden, at det er ganske fredfyldt at bruge over 80 timer bag rattet hver eneste uge. De fleste af kilometerne kører han på vejene i og omkring delstaten New Mexico.

Ford-ejeren er langt fra den eneste som kører meget langt i sin private bil hvert år. Der er flere amerikanere, der arbejder bag et rat med at kører medicin fra punkt a til b.

En af dem er Farrah Haines. I 2021 fik hun en ny Hyundai Elentra af importøren, fordi hendes egen allerede havde rundet de 1,6 millioner kilometer med medicin i bagagerummet. Læs mere om det her.

Den slags koster lidt. Både i vedligehold og brændstof. Det kan Ford Fiesta-ejeren Mike snildt bekræfte.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Ifølge Car and Drive kører Fiestaen sig gennem to sæt dæk hvert år, bruger 22.000 liter benzin. Ligesom der skiftes olie og roteres dæk 26 gange. Fjedre og dæmpere udskiftes også en gang om året. Tandremmen og vandpumpen holder i snit 9 måneder.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler