Farrah kørte 1,6 millioner km i sin Elantra – og fik en ny af Hyundai


Det måske vildeste ved Farrah Haines kørselsmønster er, at hun kørte den lange distance i sin bil på bare fem år.

200.000 mil svarende til 321.000 kilometer – om året altså! Det både lyder som og er voldsomt mange kilometer. Men ikke når man har et job, som Farrah Haines har.

Hun er nemlig udbringningsbud, og hver dag kører hun rundt med dele til de mange forskellige autoværkesteder i den amerikanske delstat Kansas.

Og i USA er distancerne bare lige dét længere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alligevel er Farrah Haines og hendes Elantra noget af et særtilfælde. Heldigvis er hun gode venner med Hyundai-importøren, som sørger for at hendes bil teknisk i orden. Men Hyundai gjorde mere end det.

Ses vi til Auto Show?


Ville være gået i 0
For da Farrah Haines i 2018 ramte 1 million mil – 1,6 millioner kilometer – ville kilometertælleren i Hynudai’en været gået i nul. Men efter at have hørt Farrahs historie ville Hyundai ikke lade det ske.

LÆS OGSÅ: Joe kørte 1.6 millioner kilometer i sin Honda Accord

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Efter at have undersøgt hendes bil grundigt, for om det med kilometertallet nu også kunne passe, læste Hyundai noget software ind i bilen, så boardcomputeren kunne markere bedriften.

Det samme stykke software er nu at finde i alle amerikanske Elantra-modeller efter 2018. Men ejerne ser det kun, hvis de når det vilde kilometertal. Hvad angår Farrah Haines så udløste den vilde bedrift en ny Elantra – kvit og frit.

Hvor vild er Farrahs præstation? Tja, den typiske danske bilist kører i snit 16.000 kilometer om året. Amerikanerne kører med 22.000 kilometer i snit lidt længere. Men det er stadig ikke i nærheden af Farrahs kørselsmønster.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk