Annonce:

Fodgængerfelt kostede kvart million – nu kaldes det farligt

Bilisterne hævder, at de har valget mellem at bryde loven eller betale gigantiske værkstedsregninger, efter et fodgængerfelt til 260.000 kroner blev taget i brug.

Det er både blevet taget i brug og sløjfet igen.

Bilisterne i Flintshire, Wales, klager nemlig allerede over et nyt fodgængerfelt, der er blevet anlagt i byen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilisterne klager helt konkret over, at der ikke er plads nok til biler, der skal svinge ind over fodgængerfeltet og holde tilbage for fodgængere samtidig.

I hvert fald ikke hvis der også skal være plads til trafikken på den hovedvej, bilisterne kom fra. Bilisterne siger det er så galt, at de har to valg.

LÆS OGSÅ: Kriseramt Fisker tvunget til at lukke hovedkvarter

Enten bryde loven ved at fortsætte fremad, selvom der er fodgængere på vej over eller få gigantiske værkstedsregninger ved at hamre ind i trafikken foran. Der er simpelthen ikke plads til begge dele.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det skriver mediet The Leader.

Byrådet i Flintshire kommune har allerede taget konsekvensen og midlertidigt lukket fodgængerfeltet ned for trafik, indtil der er fundet en løsning. Altså en løsning ud over de 260.000 kroner det i første omgang kostede at anlægge adskillelsen i vejen.

Bilisterne er ikke de eneste, der synes, fodgængerfeltet er farligt. Det synes byrådsmedlemmet Daniel Thomas også. Til The Leader siger han, at han har set, hvordan bilerne ikke stopper for fodgængerne af frygt for at få ‘klippet’ bagenden, fordi afstanden til hovedvejen er alt for kort.

Men fodgængerfeltet i Wales er ikke den eneste dumme løsning, der er lavet i trafikken. Den slags finder vi også rigeligt med eksempler på herhjemme.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Sidste år måtte Vejdirektoratet grave et fartbump, som man havde brugt en million kroner på, op igen. Bumpet, der blev lagt ned på Svendborgvej i Faaborg på Sydfyn, var til for stor gene og kom aldrig til at virke. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler