Annonce:

Kriseramt Fisker tvunget til at lukke hovedkvarter

Meget tyder på, at Fisker Inc., der ligner et bilmærke millimeter fra konkurs, nu tvinges til at forlade sit hovedkvarter i Californien.

Fisker Inc. ligner mere og mere en død forretning.

Senest har bilmærket lukket en afgørende tjeneste både i Danmark og USA. Læs mere om det her. Og nu tyder meget på, at de sidste ansatte rykker arbejdsplads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald skriver Business Insider, at de tilbageværende medarbejdere allerede i april måned fik besked på at tømme deres kontorer i bilmærkets domicil i Manhattan Beach, Californien. Her flyttede bilmærket ellers ind i 2020.

Hele Fiskers forretning er i stedet rykket godt 10 kilometer længere ned ad vejen, hvor bilmærket i forvejen huser sin udviklingsafdeling. Bilmærket har dog ikke villet bekræfte mediets udlægning.

LÆS OGSÅ: EU dropper strengt krav til elbiler i koldt vejr

Det ligger til gengæld helt fast, at Fisker Inc. på det seneste har fyret flere ansatte ad flere omgange. Og at bilmærkets egen forretning i Danmark er lukket.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Magna Steyr, som bygger bilen Fisker Ocean på en fabrik i Østrig, forventer heller ikke at se mere til hverken Henrik Fisker eller nye bestillinger af biler. Faktisk har produktionen af Fisker Ocean ligget stille lige siden 18. marts i år.

Faktisk er vi nået dertil i bilmærkets historie, hvor grundlæggerens hus er mere værd end hele Henrik Fiskers bilmærke. Hvis Fisker Inc. går konkurs, vil det ikke være første gang, det sker for den danske designer.

Både Fiskers første forsøg på et bilmærke, Fisker Automotive, og det endnu tidligere Fisker Coachbuild led den skæbne.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler