Annonce:

Fiat-ejere er dem der hader deres biler allermest i Danmark

Den seneste Autoindex-undersøgelse peger på, at danskerne generelt er blevet mere utilfredse med deres biler. Helt skidt står det til for Fiat-ejere.

Fix It Again, Tony!… som amerikanerne sagde om Fiat. Og det italienske mærke har problemer. Ikke bare blandt amerikanerne, også herhjemme står det skidt til.

I hvert fald når det kommer til tilfredsheden med biler fra Torino. Fiat S.p.A udgør i hvert fald den absolutte bundprop i den seneste rundspørge AutoIndex, der spørger 25.000 danske bilejere, hvor tilfredse de er med deres biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og i et Autoindex, der afslører, at Fiat har trukket nitten, ses det også, at danskerne generelt er blevet mindre tilfredse med deres biler. For stort set alle de 23 mærker, som regnes med i undersøgelsen, står den på tilbagegang i forhold til året før.

LÆS OGSÅ: 8 biler beslaglagt og 332 sigtet efter lovligt biltræf

Kun hos Mitsubishi, som har en meget lille tilstedeværelse i Danmark, og for Dacia er fremgang at spore. Men det er en fremgang, man skal bruge lup for at opdage, skriver FDM om undersøgelsen.

Herhjemme er Fiat da også kun en stykke af sig selv. Den danske importør K.W Bruun har kun to Fiat-modeller på programmet. En benzin-hybrid og en ren elektrisk udgave af den lille 500-model.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hos tyske BMW har man dog god grund til at klappe bare en smule i hænderne. For 12. år i træk topper mærket nemlig det danske Autoindex.

AutoIndex-undersøgelsen består af mere end 120 spørgsmål og er indsamlet og bearbejdet af analyseinstituttet Loyalty Group. Spørgsmålene går på alt fra oplevelsen af bilen, til forhandlerens og værkstedernes kompetence.

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler