Annonce:

Ferrari fik knust 400.000 forfalskninger sidste år

Over 13.000 bælter, 872 modelbiler, 57.000 punge og hele 3 ‘rigtige’ biler fik Ferrari, der ikke bryder sig om forfalskninger, knust sidste år.

Besøg vores annoncør:

Ferrari er det mærke i bilindustrien, der har den absolut højeste indtjening pr. bil. Men det betyder ikke, at bilmærket ser stort på forfalskninger.

Faktisk hader folkene fra Maranello kopiprodukter så meget, at man sidste år gik rettens vej for at få destrueret 400.000 af dem.

Alt fra kopitøj til forfalskninger af Ferraris biler fik bilmærket til at forsvinde i løbet af 2023. Det fortæller Ferrari selv i et opslag på sine sociale medier.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Med en simpel grafik gør mærket opmærksom på, at de har fået destrueret 100.000 stykker tøj. 60.903 falske ure, over 17.000 par sko og hele 30.161 parfumer. Bare for at nævne nogle af forfalskningerne.

LÆS OGSÅ: Kendis har solgt sin muskelbil – endte i budkrig

Blandt de 400.000 ting, Ferrari fik udslettet fra Jordens overflade sidste år, er 3 biler. Mærket beskriver dog ikke bilerne nærmere. Det kunne dog være blevet til 4 biler. Men som Boosted i oktober 2023 fortalte, gav det bagslag. Læs mere om det her.

Når Ferrari ikke får knust kopivare, går det stærkt med den ægte vare i Maranello. Alene gadebilerne er en drøn-god forretning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Sidste år tjente fabrikken næsten 1 million kroner pr. bil. Mind you, sidste år solgte Ferrari mindre end 14.000 biler. Det kun lidt flere biler end Tesla kan bygge på én enkelt dag.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler