Annonce:

Enhedslisten vil forbyde lovligt racerløb: “Kan godt forstå dem der hader det”

Alle tilladelser er sådan set i orden – alligevel er Enhedslisten nu klar til at stemme imod – og forbyde – det lovlige, historiske racerløb Copenhagen Historic Grand Prix.

Der har været kørt historisk racerløb i det københavnske siden 1996. Tilladelsen til fortsat at afholde løbet er da også i hus. Foreløbig frem til 2024.

Men så skal de historiske racerbiler også forbydes i hovedstaden. Det mener Enhedslistens teknik-og miljøborgmester, Line Barfoed, i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I en mail til Motor-magasinet fortæller teknik-og miljøborgmester, at hun virkelig godt kan forstå de ‘mange naboer som føler sig generet af motorløbet, fordi det fylder’.

Hun mener ikke, at motorløb har noget at gøre i København. Derfor vil Enhedslisten også stemme imod, når de københavnske politikere skal drøfte løbets tilladelse.

LÆS OGSÅ: Christoffer vil forbyde lovligt racerløb – “Vi kan ikke byde folk det helvede”

– Og vi vil fortsætte med at stemme imod, og jeg håber, at de politikere, der tidligere har stemt for motorløbet, vil tænke sig godt om og lytte til naboerne, lyder det i mailen til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Løbets direktør, den tidligere danske racerkører Jac Nelleman, appellerer dog til, at diskussionen om motorløbet i hovedstaden føres på et sagligt grundlag frem for med følelserne.

I det hele taget ser Jac Nelleman gerne, at han havde fået tilladelsen til fortsat at slippe de historiske racerbiler løs i København ‘i går’, fremfor at han som nu må gå og vente.

– Jeg håber, at politikerne er forstående. Og jeg håber ikke, at det bliver et mindretalstyranni, der kommer til at diktere, at vi ikke kan holde sådan et arrangement for 40.000 mennesker i vores hovedstad, siger Jac Nelleman til Motor-magasinet.

 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler