Reklame:

Christoffer vil forbyde lovligt racerløb – “Vi kan ikke byde folk det helvede”

I ti år har der helt lovligt været historisk racerløb i København. Men nu vil en gruppe borgere have den ene weekend om året gjort forbudt.

Christoffer Rosenkrands er formand for beboerforeningen Brønshøj- Husum Lokaludvalg. Og Christoffer Rosenkrands er træt. Træf af det ellers lovlige, historiske racerløb Copenhagen Historic Grand Prix.

Faktisk er beboerforeningens formand så træt af det lovlige racerløb, at han vil have det gjort forbudt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller han til KøbenhavnLiv.

– Havde motorløbet så bare bidraget til lokalområdet, men løbet er nøje afskærmet – og er på ingen måde den folkefest, som det kunnet havde været.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussens Haas er vild konflikt med Gunther Steiner – “Sagen ender i retten”

– Det virker ikke til, at man vil lokalområdet, men kun bruge det. Vi kan simpelthen ikke byde vores bydele det helvede længere, siger Christoffer Rosenkrands.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En af dem, der bakker Brønshøj- Husum Lokaludvalg op, er Københavns Teknik-og Miljøborgmester. Enhedslistens Line Barfoed. Hun vil også forbyde motorløbet, fortæller hun til mediet.

Borgmesteren stemte således imod at give Copenhagen Historic Grand Prix lov til at køre rundt i den danske hovedstad.

Foreløbig har det historiske racerløb tilladelse til at køre rundt i København indtil 2024, hvor det har fået forskellige steder siden 1998.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?