Annonce:

Endnu et kriseramt bilmærke fyrer 1.300 ansatte

Bilmærket insisterer på, at de fyrede medarbejdere vil blive tilbudt andre stillinger. Men det ændrer ikke på, at 1.314 personer får en kedelig julegave i år.

Glædelig jul, du er fyret.

Den tunge besked har 1.314 ansatte på to General Motors-fabrikker i Michigan netop fået. Massefyringerne skyldes, at sportsvognen Camaro udgår af Chevrolets modelprogram, og at GM udskyder en planlagt investering i elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den første fyringsrunde rammer allerede mandag 1. januar, hvor 945 ansatte på GM’s fabrik i Orion har fået besked om, at de ikke skal møde på arbejde.

De mister jobbet, fordi GM må forsinke et ellers planlagt samlebåndsarbejde på flere elbiler. GM forsvarer sig med, at man ikke har kunnet give besked om fyringerne før, fordi man lå i lønforhandlinger med fagforeningen United Auto Workers.

LÆS OGSÅ: Jeremy Clarkson deler endnu en trist nyhed

Til Auto News siger GM-talsmand Tara Kuhnen, at de ansatte, som bliver ramt af fyringsrunden, vil blive tilbudt andre job i koncernen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

De øvrige 369 fyrede ansatte bliver efter 1. januar bedt om at forlade GM. Alt sammen fordi Chevrolet i denne uge producerede den sidste Camaro, og der er ikke planer om en afløser.

Camaroen er langt fra den eneste bilmodel, som ikke skal med ind i 2024. Faktisk gælder det for en lang række af biler. Vi har samlet de 10 mest interessant på denne liste.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler