Annonce:

Elon Musk vil have våben mod nordisk Tesla-modstand

Tesla og mærkets administrerende direktør, Elon Musk, går nu helt åbenlyst efter at ansætte en, der kan hjælpe dem med at slå nordiske fagforeningers modstand til jorden.

Elon Musk er på mange måder en meget åbenmundet person. Eksempelvis har verdens rigeste mand længe sagt, at han hader fagforeninger.

Og det endda helt offentligt. Samtidig har han flere gange understreget, at ingen Tesla-ansatte nogensinde kommer til at arbejde på overenskomstvilkår.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og nu søger Tesla helt åbenlyst en ekspert i ‘nordiske fagforeningsforhold’. Jobopslaget, som kan læses her, kommer efter, at Tesla siden oktober i år har mødt heftig modstand i Norden.

En modstand, der begyndte, da mærkets svenske mekanikere nedlagde arbejdet. Siden spredte strejken sig i sympati til andre faggrupper i Sverige, som Tesla er i berøring med. Dernæst til resten af Norden, herunder også Danmark.

LÆS OGSÅ: Københavns kommune vil ramme bilister med nyt våben

Senest har Sveriges renovationsvæsen meddelt, at de fra 24. december vil nægte at afhente affald hos Tesla. Mærket har desuden fået nej til selv at afhente svenske nummerplader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og nu leder mærket altså helt åbenlyst efter en ekspert, som kan hjælpe det med at finde rundt i svensk lovgivning på fagforeningsområdet.

Tesla er ikke det eneste bilmærke der har det svært i Norden og herhjemme. For andre bilmærker er årsagen dog en helt anden end sure fagforeninger. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler