Annonce:

Elbiler får skylden for ny rekord i Danmark

Aldrig før har så mange danskere, som det var tilfældet i 2023, privatleaset nye biler. Årsagen er usikkerheden omkring elbiler lyder.

Priserne på nye elbiler har ligget i et konstant limbo, siden Tesla i begyndelsen af 2023 satte prisen voldsomt ned for første gang.

Siden er det sket flere gange, og det fremkalder usikkerhed hos danskerne. For at være på den sikre side vælger flere bilister derfor at privatlease.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Dette ses på tallene, når bilsalget for 2023 gøres op. Hele 20 procent af nybilsmarkedet var privatleasing, og det er aldrig sket før.

Det skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Ny tendens blandt danske bilister er hamrende ulovlig

Danskerne privatleasede sidste år hele 34.000 fabriksnye biler. Til det skal lægges de voldsomme prisnedsættelser på netop elbiler. Noget vi også allerede har set i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Bilkøbere står i dag med en teknologisk usikkerhed, som de aldrig har oplevet før. Derfor ser mange leasing som en slags forsikring mod at blive fanget imellem to stole i omskiftelige tider, lyder det fra Thomas Møller Sørensen, direktør i DI Bilbranchen.

Tesla åbnede ballet i 2024 ved først at sætte prisen markant ned på Danmarks mest populære bil, siden lancerede endnu et tiltag, som fik FDM til at advare danskerne, og i denne uge har Skoda forsøgt sig med at barbere op til 71.000 kroner af prisen på en Enyaq.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler