Annonce:

Advarer om nyt Tesla-træk med Danmarks mest populære bil

Med et hug slog Tesla fredag 25.000 kroner af prisen på en helt ny Model Y. Interesserede bilister skal dog være særligt opmærksomme, lyder det fra FDM.

Besøg vores annoncør:

Fredag hakkede Tesla endnu mere af prisen på en Danmarks mest populære bil. Denne gang ikke på den direkte pris men derimod på lånet til den.

Noget som Tesla nemlig også tilbyder. Over for Finans kalder FDM nedjusteringen, der helt præcist har ramt renten, for et godt tilbud.

Men der er én ting, danskerne bør holde særligt øje med, påpeger bilisternes interesseorganisation.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den lavere, faste rente på 1,99 procent gælder nemlig kun de første 3 år af et 10 år langt billån. Efter det tredje år stiger renten til 5,28 procent.

LÆS OGSÅ: Hun nægter at gøre danske biler billigere – “Det vil være dumt”

– I de første tre år er det et kanontilbud. Men hvis renten falder, som mange analytikere forventer, kan det være et knapt så godt tilbud, lyder det fra FDM.

Tesla kan dog lune sig ved, at mærket er gået enormt meget frem i Danmark i løbet af 2023. Faktisk er de gået så meget frem, at Tesla et godt stykke tid før, året var omme, smadrede en 37 år gammel danmarksrekord. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler