Annonce:

De vil sælge en Tesla med ‘verdens laveste kilometertal’

Teknisk set har den gamle Tesla endnu ikke set en fuld opladning. Heller ikke selvom det er snart er 14 år siden blev bygget.

2010. Om bare et par dage er det 14 år siden. Tænk lige over det engang. Og tænk så på, at Tesla i 2010 byggede andet end den lille Roadster.

En bil, der basalt set slet ikke var bygget af amerikanerne selv, men var en ombygget Lotus Elise. Tesla byggede i øvrigt bare 2.400 eksemplarer af bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men ingen har tilsyneladende gidet køre rundt i dette hvide eksemplar fra 2010. Den har bare 38 miles, svarende til 61,1 kilometer, på tælleren.

Hvorfor melder historien hos Gruber Motors ikke noget om det. Men ifølge bilforhandleren, der har specialiseret sig i netop Tesla, skulle bilen være den eneste tilbageværende Roadster med så lille et kilometertal.

LÆS OGSÅ: Tesla genindfører kritiseret krav

Altså lige bortset fra en række Roadstere, som Gruber Motors tidligere i år fandt forladt i en skibscontainer på en havn i Kina. Læs mere om den historie her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det sker i øvrigt fra tid til anden, at biler med meget lave kilometertal dukker op til overfladen. Det selvom de i lighed med den originale Tesla har temmelig mange år på bagen.

Her på Boosted finder du under ‘nyheder og artikler’ kategorien ‘ladefund’. Den er spækket med lignende historier.

Bl.a. fortalte vi tilbage i oktober om, hvordan en forladt Ford-forretning blev genopdaget af nogle nysgerrige typer med et kamera. Der er flere ‘helt nye’ 80’er-modeller. Læs mere om den historie her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler