Annonce:

Tesla genindfører kritiseret krav

Man skulle ikke tro det. Men markedet flyder over med Cybertruck. De er bare ikke bygget endnu. Og det Tesla pænt træt af.

Historien om Tesla’s krav til Cybertruck-ejere har taget endnu en drejning. Først indførte mærket krav om, at ingen kommende Cybertruck-ejere måtte sælge bilen videre inden for et år.

Og skulle det alligevel ske, vil Tesla have førsteret til at købe hver enkelt bil tilbage. Siden blev resten af verden gjort opmærksom på kravet, da medierne fik nys om det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Noget der fik Tesla til at fjerne det igen. Men nu har Elon Musk og co. tilsyneladende fortrudt, at man bøjede sig for folkestemningen.

For forbuddet er tilbage. Det sker tilsyneladende efter, at en hel del bilister har forsøgt at blive rige i en fart ved at sælge deres Cybertruck-reservationer på platforme som Ebay, Facebook Marketplace osv.

LÆS OGSÅ: Jonas er én af dem – i dag skal bilister betale ny afgift

I en ny klausul skriver Tesla nu, at mærket ‘forbeholder sig retten til at annullere enhver Cybertruck-ordre, hvis formålet er kun at sælge bilen videre eller anden ond tro’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Electrek, der også kan fortælle, at forbuddet mod at sælge en Cybertruck inden for et år efter leveringen nu igen er noget, kunderne skal acceptere.

Bliver forbuddet overtrådt, venter der den enkelte Cybertruck-ejer et krav på 50.000 dollar svarende til 350.000 danske kroner. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler