Annonce:

Dansk Le Mans-hold undgår konkurs men lukker alligevel

Det har ligget i kortene de seneste dage. Og nu er det officielt – GMB Motorsport lukker ned. Det bekræfter holdet i en pressemeddelelse.

Tidligere fremgik det i artiklen, at GMB Motorsport var gået konkurs. Dette er ikke korrekt og er derfor rettet.

Det ambitiøse, danske motorsporthold GMB Motorsport er fortid. Onsdag morgen i denne uge meddelte holdet selv, at det er lukket ned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det fremgår af en pressemeddelelse, som holdet har sendt ud, og som en række medier – herunder Midtjyllands Avis og Motor-magasinet – henviser til.

Baggrunden for lukningen er den nuværende krise i GMB-koncernen, som Boosted har omtalt tidligere. Og for at komme ud af den nuværende situation ser koncernen ingen anden udvej end også at afvikle alle motorsportsaktiviteter.

Noget af GMB Motorsports udstyr er der allerede fundet nye købere til. Christian Jensen og Ulrik Larsen, der sammen har mere end 40 års erfaring med motorsport, skal bygge videre på det fundament, GMB nu efterlader.

LÆS OGSÅ: Fartkontrol på Storebælt er så dårlig, at ingen får fartbøder

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi vil forsøge at bygge videre på det fantastiske arbejde og de imponerende resultater, som GMB Motorsport allerede har præsteret. Vi håber at kunne stille til start i TCR og Super 2L-klassen i 2024-sæsonen, lyder det.

Lukningen af GMB Motorsport fremgår endnu ikke andre steder. Men heller ikke på holdets hjemmeside har der været nyt siden januar, og den sidste besked på Facebook var en aflysning fra Herning, som blev meldt ud den 1. februar.

Holdets lukning er endnu så ny, at den heller ikke fremgår af det offentlige virksomhedsregister. Men det er kun et spørgsmål om tid, før virksomhedens officelt 16 ansatte står uden job.

GMB Motorsports lukning er langt fra den eneste på fire hjul i øjeblikket. Ude i erhvervslivet meldes der om flere konkurser blandt danske bilfirmaer. De efterlaer sig millioner i gæld. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om motorsportens verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler