Annonce:

Dansk kendis snydt af bilforhandler: “Alt er væk”

Den danske iværksætter Magnus Kjøller har mistet millioner af kroner på et muligt fupnummer af en bilforretning. Nu sætter han selv lidt flere ord på sagen.

Bilerne var væk, pengene var væk. Alle andre aktiver var væk.

Sådan skriver den danske iværksætter Magnus Kjøller i en pressemeddelse, om det fupnummer, han hævder at være blevet udsat for af en bilforhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Magnus Kjøller har begæret bilforhandleren Cartrader ApS, der har adresse i Aalborg, konkurs, fordi han mener at have mistet millioner af kroner på forretningen. Helt konkret er der tale om et lån på 2,2 millioner kroner.

Penge, som nu er væk. Bilforhandleren Ahmed Duradbegovic, som allerede er blevet erklæret konkurs i Sø- og Handelsretten, hævder omvendt, at pengene er brugt på forretningen. Blandt andet til købet af syv Teslaer, som skulle være klar til levering.

LÆS OGSÅ: Charlie i chok over regning på 300.000 – Toyota nægter garanti

Omvendt har Magnus Kjøller til Nordjyske udtalt, at forretningen – nu hvor han ved bedre – er/var ‘et korthus af toiletpapir bygget på kviksand i stormvejr’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Duradbegovic er i forvejen bekendt med, hvordan en konkurs foregår. I hvert fald er han forbundet til en anden bilforhandler, som for bare 6 måneder siden også gik konkurs. Læs mere om det her.

I en kommentar til B.T siger Ahmed Duradbegovic, at han er ‘ærgelig over’, hvordan det hele er endt.

På den anden side mener han ikke at være løbet fra noget som helst. Og da slet ikke med stukket af med pengene, som han mener ikke skulle tilbagebetales med det samme. Men derimod over en periode på 2,5 år.

Konkursbegæringen i Sø- og Handelsretten er dog ikke nok. For Magnus Kjøller har i jagten på at få sine penge igen også politianmeldt bilforhandleren.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler