Annonce:

Clarkson støtter Magnussen: “Ikke hans skyld”

Jeremy Clarkson har for vane at give sin mening om Formel 1-løbene til kende. Søndag fik Kevin Magnussen en kommentar med på vejen.

Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg og Sergio Perez leverede det mest spektakulære øjeblik under Monacos grandprix, da alle tre udgik i den samme ulykke.

Kevin Magnussen, der læner sig op ad ét løbs karantæne, bliver ikke straffet for noget som helst, da Formel 1-organisationen vurderer, at der var tale om en såkaldt ‘race incident’, hvor ingen kører bærer skylden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det holdt dog ikke den tidligere Top Gear-vært Jeremy Clarkson fra at ryge til tasterne med en spydig bemærkning efter ulykken.

– Det var ikke K Mags skyld efter min mening. Ok, det var helt sikkert ikke K-Mags skyld. Det kan selv Jenson Button nu være enig i, skrev Clarkson på det sociale medie “X”.

LÆS OGSÅ: 20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

Sammenstødet, der sendte Red Bull-køreren og begge Haas-racere ud af løbet på første omgang, var ikke det eneste, Clarkson havde noget at sige til.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dækkene, og hensynet til dem, som langt hen ad vejen gav et kedeligt løb i Monacos gader, gav Jeremy Clarkson også noget af en bredside.

– Jeg fik 40.000 miles (64.000 kilometer, red.) ud af mit seneste sæt dæk. I det tempo kunne jeg jo vinde et grandprix, lød det fra den 64-årige Clarkson.

K-Mag er dog ikke den eneste, Clarkson har en mening om, når han ser Formel 1 enten i fjernsynet eller direkte fra banen.

Britens åbenmundethed kostede ham en omgang øl til hele Alpines hold. Læs mere om, hvordan det hænger sammen – og frem for alt så ud – her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Efter løbet i Monaco havde Kevin Magnussen omvendt ikke meget til overs for Sergio Perez’ opførsel. Danskeren henviser til en regel, som alle Formel 1-kørere skal respektere. Nemlig at der skal være plads. Samtidig følte K-Mag, at han blev presset ud i barrieren på den første omgang.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler