Annonce:

Christian skal opfylde sindssygt krav fordi vanvidsbilist kørte hans bil

Tilbage i april fortalte Christian Mikkelsen, om hvordan han har fået konsfiskeret en lånebil, fordi en kunde kørte vanvidskørsel. Et år efter dommer slås han med et sindssygt krav fra forsikringen.

Mekanikeren og værkstedsejeren Christian Mikkelsen stod til april i frem i en DR-artikel, og fortalte hvordan han er en af dem, der har fået konfiskeret en bil, som en anden har kørt vanvidskørsel i.

I dette tilfælde en kunde på værkstedet. Her et år efter dommen har Christian Mikkelsen bare ikke set skyggen af erstatning for lånebilen. En Peugeot 107 som ifølge mekanikeren stod ham i 50.000 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det fortæller han til Motor-magasinet.

I stedet er Christian Mikkelsen blev mødt at et helt vanvittigt krav. Overfor forsikringselskabet skal han nemlig bevise, at han ikke selv kan hive pengene ud af den dømte vanvidsbilist.

LÆS OGSÅ: Politiet så cyklister skide på regel – får 55.000 kr. i bøde

– Jeg skal bevise, at han ikke kan betale til mig personligt. Forsikringsselskabet har bedt om sagsakter og dokumentation for, at han ikke kan betale, siger Christian Mikkelsen til Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Forsikringselskabet Topdanmark forsvarer sig med, at processen er besværlig. Men at man leder efter nye og bedre løsninger.

Værkstederne er dog langt fra de eneste, der er bekymret for konsekvenserne ved vanvidskørsel. Det er kunderne også. Christian Nielsen oplevede sidste år, at en mekaniker brugte hans Seat til vanvidskørsel. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler