Annonce:

Carolines Teslas eksploderede – “Jeg kunne være død”

Caroline Torbjörnsen var på vej hjem, da undervognen i hendes Tesla Model S smed en bærearm. “Jeg kunne være død,” siger hun.

Det er velkendt, at bærearmene på Tesla Model S har en svaghed. De giver simpelthen op. Trods problemet nægter Tesla at tilbagekalde bilerne i Europa.

For Caroline Torbjörnsen kunne det dog være endt fatalt, da hun netop oplevede, at en bærearm forlod hendes Tesla Model S.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det fortæller hun til svenske Carup.

Egentlig skulle Caroline Torbjörnsen have taget motorvejen, som hun plejer, men da der var godt med kø, valgte hun at køre ad en mindre vej med 50 km/t. Og det skulle vise sig at være en klog beslutning.

LÆS OGSÅ: Toyota med 3 cylindre koster næsten 800.000 kroner i Danmark

For da hun nærmer sig hjemmet i byen Sundsvall, kommer der pludseligt et højt smæld fra bilen, der begynder at køre underligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg var rædselsslagen. Hvis jeg havde taget motorvejen, kunne jeg have været død, siger Tesla-ejeren til mediet.

Det lykkedes at få bilen til at humpe hjem. Her blev Caroline Torbjörnsen klar over, at den bagerste bærearm var knækket midt over. En velkendt svaghed på Tesla Model S bygget før august 2017.

Faktisk så velkendt, at der i Kina er tilbagekaldt 10.000 biler af frygt for defekte bærearme. Men i Europa har Tesla altså ikke villet gøre noget, skriver Carup.

Caroline Torbjörnsen synes, at det er forfærdeligt, og at Tesla burde tilbagekalde alle bilerne med det samme. Hun har også fortalt de svenske myndigheder om sin oplevelse.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Noget der ikke kan lyde helt fremmed for dem. Transportstyrelsen, som tager sig af den slags henvendelser, har nemlig fået lignende henvendelser fra svenske Tesla-ejere før.

Til nyhedsbureauet Reuters fortæller en Tesla-ansat i Norge, at alvorlige fabriksfejl på bilerne, som kunder har fået skylden for, har været så massive i antal, at det har været lige ved at koste en konkurs. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler