Annonce:

Toyota GR Yaris koster næsten 800.000 kr. i Danmark

Den er så dyr, at det er tvivlsomt, om Toyota overhovedet får solgt nogle herhjemme. Alligevel åbner importøren nu for salget.

Den nye Toyoya GR Yaris tilbydes i to udstyrsvarianter med mulighed for enten manuelt gear eller et nyudviklet sportsligt automatgear.

Den ene variant, kaldet GR Yaris SPORT, er udstyret med funktioner, der tidligere kun fandtes i topmodellen GR Yaris Circuit. Disse funktioner er nu standard i GR Yaris SPORT, hvilket tiltaler og forkæler de mest kræsne bilentusiaster.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

GR Yaris SPORT inkluderer som standard det avancerede GR FOUR firehjulstræk, kulfibertag samt døre, motorhjelm og bagklap i aluminium.

Desuden er 18″ alufælge med Michelin-dæk, GR Circuit undervogn og affjedring, Torson Limited Slip differentiale, rødlakerede Brembo bremsekalibre, intercooler med vandspray og fire-punkts sikkerhedsseler standardudstyr, hvilket tilsammen forbedrer køreoplevelsen markant.

Det oplyser den danske importør i en pressemeddelelse.

Interiøret i GR Yaris er designet med fokus på komfort uden at gå på kompromis med de skarpe køreegenskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Kabinen byder på et 12.3″ digitalt informationsdisplay foran føreren, en 8″ multimedie touchskærm med cloudbaseret navigation og bakkamera, 2-zonet klimaanlæg, adaptiv fartpilot samt trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Desuden er den nyeste generation af Toyotas sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense 3.0, også inkluderet.

Yderligere standardudstyr omfatter GR-specifikke funktioner som rødelakerede GR bremsekalibre, GR kølergrill, GR sportslæderrat med varme, GR aluminiumspedaler, GR sportssæder i Alcantara-stof samt GR sportsundervogn. Prisen for standardudgaven er 744.990 kr.

– Den nye GR Yaris er designet til at levere en uovertruffen køreoplevelse og tilfredsstille de mest krævende bilentusiaster,” udtaler en repræsentant fra Toyota.

Det er dog ikke kun i Danmark, at den nye Yaris er rasende dyr. Det samme er tilfældet i Frankrig. Faktisk er den på grund af franskmændenes regler endnu dyrere. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler