BMW har bygget en X7 Pickup

Som om den kæmpe kølergrill ikke var nok – nu er X7 blevet til en pickup

Væk er SUV-linjerne. Men nej, det her er ikke en syret leget i Photoshop. Derimod har BMW faktisk bygget et eksemplar af deres største SUV, X7, som en pickup.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Med lad og det hele. Og det er ikke bare for sjov, at der netop på ladet står en BMW F 850 CS (en motorcykel, red.). Bilen har nemlig allerede været i aktion til BMW Motorrad Days, der lige er blevet afholdt i Tyskland.

Selve pickup’en er bygget på basis af en X7-prototype og er resultatet af et samarbejde mellem et hold erhvervspraktikanter og fabrikkens koncept og teknologi-afdeling.

Hele processen har taget 10 måneder. Hvilket betyder, at praktikanter og ingeniørerne gik i gang med pickup’en allerede inden SUV’en blev præsenteret sidste år i oktober.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og selvom SUV’en virker enorm, så er X7 som pickup hele ti centimeter længere. Til gengæld er den 200 kilo lettere end produktionsbilen.

Som pickup når X7 nok aldrig noget samlebånd, men teamet bag akter at bruge den tanzanit-blå skabning til mere end bare show.  Kilometer i den bjergrige del af Tyskland er da også allerede planlagt.

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk