Annonce:

Bilmærke sælger næsten ingen biler i Danmark – nu sætter de prisen markant ned

Det går sløjt med salget. I juli blev der solgt ganske eksemplarer af BYD Atto 3 herhjemme. Og det tager mærket nu konsekvensen af.

Opdatering 07.09.2023 kl.11.04: BYD i Danmark oplyser til Boosted.dk, at man i juli måned har solgt 26 eksemplarer af Atto 3 i Danmark.

Den oprindelige artikel:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Tallene viser allerede, at de kinesiske mærker har det svært i Danmark. BYD, der kom til landet sidste år, har eksempelvis mere end svært ved at sælge modellen Atto 3.

I juli måned blev der ifølge Bilmagasinet ikke solgt én eneste Atto 3 i Danmark (det reelle tal er 26, red.). Til dato har kun 104 eksemplarer af Atto 3 fået danske nummerplader på.

Anderledes godt går det i Sverige, hvor BYD’s bud på en Volkswagen ID. 3, var landets 4. mest solgte bil i juli måned.

Men danskerne har altså svært ved at bide på krogen hos mærket, som for nyligt har droppet sit slogan. Alt sammen fordi de samme kunder ikke bryder sig om at se på det. Læs mere her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

Derfor falder basismodellen af Atto tre nu med 45.000 kr., så den koster 284.995 kr. fra ny, mens den dyrere ‘design’-model falder med 50.000 kr., så den nu kan fås fra 299.995 kr.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler