Annonce:

Bilmærke afviser: “Ikke vores skyld, han torpederede pizzaria”

Det var i hvert fald ikke tekniske fejl på bilen, der gjorde, at ‘Succession’-stjernen Alan Ruck i sidste smadrede ind i et pizzaria. 

Efter en ulykke, hvor en Rivian R1T med Succession’-stjernen Alan Ruck bag rattet i sidste uge torpederede et pizzaria i i Los Angeles, fralægger bilmærket sig nu alt ansvar.

Det er bilmærket kommet frem til efter en intern undersøgelse. Bilmærket vil dog fortsat samarbejde med myndighederne om årsagerne til ulykken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver TMZ.

– Der var ingen indikation på funktionsfejl, og de (Rivian, red.) samarbejder fuldt ud med den lokale ordensmagts igangværende undersøgelse af hændelsen, skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Bilmærke i krise – har tabt 3 millioner kr. på hver eneste bil siden juli

Oplysninger kommer efter, at bilmærket har konkluderet, at bilen, som Alan Ruck kørte i, ikke var defekt på ulykkestidspunktet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Politiet kastede ellers i første omgang fokus på Rivian, da det viste sig, at skuespilleren hverken var påvirket eller på anden måde distraheret, da han ødelagde pizzeriaet.

En anden bil røg også med ulykken, da den 67-årige Ruck ramte alt andet end vejbanen. Men myndighederne oplyser, at der udover materiel skade kun er tale om lette personskader.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler