Annonce:

Bilist får 4 års fængsel for ‘kreativt’ trick i Danmark

To mænd på henholdsvis 34 og 58 år troede helt bogstavelig talt, at de kunne skjule deres krimelle last blandt nogle svin.

Torsdag er en 34-årig mand fra Kolding-egnen og en 58-årig dansker med bopæl i Malaga blevet dømt for at smugle hash fra Spanien til Danmark.

Hashen blev blandet gemt ombord på en grisetransport. Det har mændene ved Retten i Roskilde fået henholdsvis syv og fem et halvt års fængsel for. Begge mænd erkendte sig i øvrigt skyldige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det oplyser National enhed for særlig kriminalitet (NSK) i en pressemeddelelse.

Den 34-årig mand er formentlig ikke dansk statsborger, for han blev udvist af Danmark. Og han må ikke vise sig her de næste seks år. Blandt andet fordi han har været med til at køre over ét ton hash til Danmark.

LÆS OGSÅ: Boosted fik kritik for artikel – nu beskyldes han for elbilens ‘stilstand’

For den 58-åriges vedkommende blev der indrømmet, at han flere gange mellem juli og november 2020 havde fået op mod 2 ton hash fra Malaga til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Chaufføren, der kørte grisetransporten fra Spanien til Danmark, er tidligere idømt fire års fængsel. Hos politiet er der tilfredshed med dommen.

– Jeg er tilfreds med dommene, der hviler på et godt internationalt politisamarbejde. Dommen understreger endnu en gang, at indsmugling af hash i store mængder straffes ganske hårdt.

Samt at grov narkotikakriminalitet vurderes som så skadeligt for samfundet, at det uanset en ganske stærk tilknytning til Danmark kan medføre udvisning, siger specialanklager hos NSK Mathias Vestergaard.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler