Annonce:

Bilforhandlere tror stadig dansk bilmærke overlever

Noget tyder på, at Fisker kører lige på randen af konkurs, og at der skal en dramatisk redningsplan til for at vende udviklingen. Alligevel tror nogle forhandlere fortsat på idéen.

Fisker Inc. siger nu, at man har tømt ud i lagerne af biler fra sidste år. Faktisk skulle der være så få lagerbiler tilbage, at det er svært at opstøve én i Europa.

Det skriver mærket på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lagerne bliver dog formentlig kun mindre, fordi Fisker har sat prisen gevaldigt ned. I Danmark er prisen eksempelvis faldet med hele 200.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Nordjydes helt nye Fisker har tabt mindst 200.000 kr. i værdi

Til gengæld skal bilisterne ikke forvente nogen som helst form for garanti på bilerne. Alligevel er der forhandlere, som fortsat tror på projektet.

Det skriver Automotive News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

To af de tre amerikanske bilforhandlere, Fisker selv nævner på mærkets hjemmeside, siger, at ‘man håber på det bedste’. Og i New York siger forhandleren ligefrem, at der er stor interesse for bilerne.

– På nuværende tidspunkt sælger vi stadig bilerne. Kun tiden vil kunne fortælle, hvad der sker. Jeg elsker bilen.

– Den er meget solid og godt bygget. Vi håber bare på det bedste, siger forhandleren Val Ranguelov til mediet.

I februar fortalte Fisker sine investorer, at man havde tabt 463 millioner dollar i løbet af fjerde kvartal 2023. Og at mærket blandt andet derfor fyrede 15 procent af alle sine ansatte.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I marts kom det så frem, at Fisker ikke kan garantere sin egen overlevelse. Bilmærket leder dog efter løsninger. Noget Nissan ikke skal være en del af. Japanerne var angiveligt ellers interesserede men sprang fra en redningsplan igen.

Lige nu står produktionen på fabrikken i Østrig, som Fisker lejer sig ind til, helt stille. Det skal foreløbig være sådan i seks uger.

Omvendt er Fisker Inc. ikke det eneste bilmærke med alvorlige lommesmerter. I denne uge kom det frem, at Tesla fyrer 10 procent af sine 148.000 ansatte på verdensplan. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler