Annonce:

Bilforhandler i pinlig bommert: Satte spritny Porsche til salg ‘næsten gratis’

Hundredvis af interesserede købere nåede at betale depositum for den samme bil.

En Porsche kan du bare ikke få billigt. Hverken herhjemme eller på den anden side af Jorden. Nærmere bestemt Kina. Eller kan du? Sådan så det et kort øjeblik nemlig ud hos en kinesisk bilforhandler.

LÆS OGSÅ: 300.000 bilister bruger den – nu lukker populær app

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der var åbenlyst tale om en tastefejl, da Porsche-forhandleren i den kinesiske by Yinchuan fik sat prisen på en spritny Panamera til 124.000 yuan. I danske kroner svarer det til 125.000 kr. Inklusive afgifter – alt! Altså for 125.000 kr.!

Og det tilbud var – selvom det var for til at være sandt – nok til at lokke flere hundrede købere til. Lige så mange nåede nemlig at betale et depositum for bilen, før der blev rettet op på fejlen.

Næsten 1 million kr. i “rabat”
Bilen skulle 998.000 yuan eller 1,09 millioner danske kr. Efter brøleren blev Porsche i Tyskland involveret. Moderselskabet har angiveligt taget kontakt til den person, som først fik lagt et depositum.

Om der er kommet en handel ud af det, melder historien ikke noget om. Overfor finansmediet Bloomberg bekræfter Porsche i Tyskalnd dog den uheldige situation. Ligesom bilmærket fortæller, at alle, der – efter den første ‘heldige’ kunde – lagde et depositum for bilen, enten har eller vil få pengene igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Selvom Porsche hurtigt fik rettet op fejlen, har det stadig ført en masse vrede med sig. Blandt andet på det sociale medie Weibo. Her raser flere brugere over, at de ikke fik en ‘billig’ Porsche. Mens andre nøjes med at udtrykke deres skuffelse.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler