Be’ om – nogen er NØDT til at bygge denne meget pink RS 2

Bilen i denne artikel findes ikke – men det er nogen nødt til at lave om på.

RS 2 var Audis første RS-model. Siden er meget ‘RennSport’-vand løbet under den samme bro. Men det er nu ikke en skam at vende tilbage til en klassiker. Især ikke hvis den klassiker virker lige så godt som en RS 2.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

På bilen her kommer farven fra Porsches PTS (Paint to sample)-afdeling og hedder Ruby Stone Red. Selvom den nu egentlig er mere pink end rød i det. Og apropos Porsche så ligner skærmene noget, der er hentet direkte fra en RWB-911’er.

LÆS OGSÅ: Nu bliver det dyrere at krydse Storebælt – se hvad du skal betale 

Hvilket streameren i forruden understreger, hvis du skulle være i tvivl. På den anden side er det måske ikke så tosset som det lyder. For Porsche skal faktisk have en god del af æren for, at RS 2 – og RS-modellerne i det hele taget – eksisterer. Uden Porsches hjælp dengang i begyndelsen af 90’erne var Audi nemlig aldrig kommet på RS 2’eren.

Reklameblok:Meget af motoren, bremserne og hele undervognen er udtænkt i Zuffenhausen, hvor Porsche har hjemme. Men den historie kender du sikkert allerede. Det ærgerlige ved det hele? Jo, den Porsche-pink RS’er findes slet ikke. Den er udtænkt i en computer af Abimelec Design.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk