Annonce:

Alibabas bilmærke får 10.000 forudbestillinger efter absurd løfte

Holder løftet vil bilen, som ingen kunder har kørt endnu, være langt bedre end mange af alternativerne fra allerede etablerede bilmærker.

Kineserne kommer. Faktisk er de her allerede. Også på fire hjul. Så sent som i sidste uge kunne vi her på Boosted fortælle, at tre kinesiske bilmærker er på vej ud på de danske veje. Læs mere her.

Men nu vil endnu et kina-mærke have en del af kagen. I første omgang i hjemlandet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det er ikke småting IM Motors, der et stiftet på et samarbejde mellem handelsportalen Alibaba, SAIC og Zhangjiang Hi-Tech, lover.

Faktisk har løfterne om hele 787 hestekræfter, 800 Nm og en rækkevidde på 702 kilometer i topmodellen fået hele 10.000 kinesere til at forudbestille en LS6, som bilen hedder.

LÆS OGSÅ: Bilist får fængselsdom for at køre alt for snedigt over Storebælt

Car News China skriver, at der dog har været endnu flere bestillinger på bordet. Faktisk lagde 25.000 bilister et depositum. 15.000 af dem har dog fortrudt og fået beløbet igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men 10.000 har nu forvandlet deres til depositum til en del af udbetalingen på en LS6. Penge de under ingen omstændigheder kan få igen.

Godt 31 procent af de kunder er gået efter topmodellen. Den skal i sidste ende koste 291.900 kinesiske yuan svarende til 280.000 kr.

IM Motors har muligvis kunne lokke nogle købere med et løfte, om at prisen er inklusiv en rabat på 12.000 yaun. Efter 12. november stiger prisen på LS6-modellerne nemlig.

Om Alibaba-bilen så også når hele vejen til Danmark, må tiden vise. Men generelt har de kinesiske bilmærker svært ved at få fat i danskerne.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

I første kvartal af 2023 kunne alle kinesiske bilmærker, der var til stede i Danmark på det tidspunkt, ikke sætte sig på mere end 1,8 procent af markedet. Det svarede til 963 nye biler.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler