Annonce:

9-årig startede politijagt for at komme i skole

En 9-årig dreng nåede hele vejen til sin skole med politiet i hælene. Han formåede endda at køre ind i en af politiets biler.

Bilisterne bliver yngre og yngre. Også herhjemme, hvor 17-årige siden 2017 under visse forudsætninger har måttet bevæge sig ud i trafikken.

Men en 9-årig dreng bag rattet hører alligevel til sjældenhederne. Omvendt var det præcis, hvad politiet i den amerikanske by Oroville, der ligger i delstaten Californien, fik øje på onsdag morgen i sidste uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver SFGate.

Omkring kl. 09.20 lokal tid fik en patrulje øje på en grå Volkswagen Jetta med meget ung mand bag rattet. Og der startede ellers en politijagt.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Omend en meget kort én af slagsen. For drengen parkerede Jettaen blot nogle gader væk. Det viste sig senere at være i umiddelbar nærhed af drengens skole.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Inden bilen blev parkeret, fik drengen dog også påkørt patruljebilen. Om det var med vilje, vides dog ikke. Da politiet fik fat i drengen, forklarede han, at han bare forsøgte at komme i skole.

En kvinde, der angiveligt er drengens bedstemor, bekræfter over for mediet den udlægning. Hun forklarer også, at drengen snuppede nøglerne til bilen, da hans mor var på toilettet.

Hvilke konsekvenser det får for den meget unge bilist, at han snuppede bilnøglerne for at komme i skole, er fortsat uklart.

Det er dog langt fra første gang, at børn, som egentlig ikke må køre bil, sætter sig bag rattet. I England kørte en 11-årig dreng for nylig eksempelvis rundt med både en campingvogn på slæb og et hav af stjålne nummerplader i en BMW X5. Læs mere om den sag her.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
9-årig startede politijagt for at komme i skole
Foto: Oroville CHP

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler