Annonce:

71-årig stoppet på tunet knallert – “kammeraten” på 51 år kørte også for stærkt

Torsdag formiddag stoppede et par herre, der er godt oppe i årene, på hver deres tunede knallert.

Sydsjælland- og Lollands-Falsters Politi stod torsdag formiddag kl. 10.37 på Tårnborgvej, hvor to ældre herre kom kørende.

De begge to er fra Korsør, og de må godt kunne lide fart. For politiet tog den yngstes, han er 51 år, med til tekniske undersøgelser, da ordensmagten mistænker knallerten for at være ulovligt konstruktiv ændret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Manden blev desuden sigtet for hverken at have kørekort til knallerten eller være i besiddelse af den lovpligtige ansvarsforsikring.

LÆS OGSÅ: Samtlige danske brintstationer lukkes helt ned

Den anden knallerist var en 71-årig mand fra Korsør, og en tur på rullefeltet viste, at hans knallert kunne køre hurtigere end tilladt. Derfor blev han sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

De to modne herre er i langtfra de eneste beviser på, at det uanset alder kan være svært at holde sig inden for lovens rammer.

Tilbage i 2021 blev en 80-årig eksempelvis stoppet, da han kørte alt andet end søndagstur og morfarkørsel i sin Subaru. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler