Reklame:

80-årig snuppet – kørte 182 km/t

Nu må gammelfar undvære kørekortet i en rum tid.

Nogen vil sige, det er frisk kørsel. Andre vil utvivlsomt mene, at en 80-årig mand fra Australien kørte med hovedet under armen, da han onsdag i denne uge blev vinket ind til siden på en landevej nær byen Alma i den sydlige det af landet.

Det gjorde manden, som kørte i en hvid Subaru Impreza WRX fra 90’erne, fordi han blev målt til at køre 182 kilometer i timen. Altså på en strækning hvor den højst tilladte hastighed er 100 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: UNG GUT STOPPET – TRAILER VEJEDE TO TON FOR MEGET!

Den slags slipper man ikke billigt fra i Australien. Heller ikke selvom man er god oppe i årene. Manden har da også fået besked på, at kørekortet er inddraget i et halvt år. Samtidig skal han betale 1.840 australske dollars i bøde. Det svarer til 8.400 danske kroner.

I en udtalelse fortæller australsk politi, at den 80-åriges hastighed blot er én af en række sager om høj fart på det seneste. Alene i 2021 har man i Sydaustralien oplevet, at 64 personer er omkommet i trafikken. En stigning på 12 procent i forhold til året før.

Derfor politiet forsat være tilstede på Australiens mange – og i øvrigt ofte meget ødede – landeveje.

Reklameblok:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?