Annonce:

5.000 danske bilister gør det hvert år – Thomas fik regning på 91.000 kr.

Thomas B. er en af de 5.000 danske bilister, der hvert år oplevet at have hældt det forkerte brændstof på bilen. Det blev en dyr omgang, lige indtil jurister blandende sig.

Fejl sker. Også når man er bilist. Men det er ikke alle konsekvenser af disse fejl, man skal finde sig i. Heller ikke som bilist.

Det lærte Thomas B., efter han fik fyldt 10 liter benzin på en lejet, dieseldrevet Volkswagen California i Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver FDM.

Thomas B. fortæller udlejningsfirmaet om sin brøler, som lover at de vil lade høre fra sig. Det sker bare ikke, før han modtager en regning på 91.103 kr.

LÆS OGSÅ: Medie: Resterne af lukket bilmærke genopstår – vanvittig bil skal bygges!

Regningen viser sig at være et overslag på reperation af bilen. Men da Thomas B. går overslaget igennem, viser der sig at være skrevet meget på, som slet ikke har med den lejede Volkswagen at gøre.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk løb omkostningerne til fejltankningen ‘kun’ op i 12.173 kr. Et beløb Thomas B. herefter får ned til det halve på grund af forløbet frem og tilbage med udlejningsfirmaet.

De nyeste tal viser, at Thomas B. bestemt ikke er alene om at hælde benzin på en dieselbil eller omvendt. Faktisk gør tæt på 5.000 danske bilister det samme hvert år.

Hos FDM råder man da også helt generelt bilisterne til helt generelt altid at tjekke en faktura igennem for fejl.

–  Det er formodentlig ikke et forsøg på snyd fra udlejeren, men bare generelt ringe, at de ikke sætter sig tilstrækkeligt ind i et krav, før de opkræver så mange penge fra en kunde, siger FDM’ advokat Michael Ern Nielsen.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Bilister, der er uheldige at hælde det forkerte brændstof på deres biler, skal i øvrigt aldrig forsøge at starte bilen igen.  Her er FDM’s bedste råd at tilkalde vejhjælp.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler